Cabadex® Extra SC 300ml - Ζιζανιοκτόνο – Δημιουργεί αίσθηση πολυτέλειας χωρίς κόπο | iroots.gr
Cabadex® Extra SC 300ml - Ζιζανιοκτόνο – Δημιουργεί αίσθηση πολυτέλειας χωρίς κόπο | iroots.gr

Cabadex® Extra SC 300ml - Ζιζανιοκτόνο

Corteva Agriscience
Rts840
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
34,00 €
με ΦΠΑ

 
  • Περιγραφή:

Προφυτρωτικό και μεταφυτρωτικό εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση πλατύφυλλων ζιζανίων στον αραβόσιτο.

Το florasulam είναι αναστολέας του ενζύμου ALS (acetolactate synthase). Προκαλεί αναστολή της ανάπτυξης των ζιζανίων.

Ορατά συμπτώματα εμφανίζονται μέσα στις επόμενες ημέρες μετά την εφαρμογή. Καταστροφή των ευαίσθητων ειδών επέρχεται μέσα στις επόμενες 1 έως 8 εβδομάδες ανάλογα με τις καλλιεργητικές συνθήκες.

Το mesotrione ανήκει στην ομάδα των τρικετονών που παρεμποδίζουν τη βιοσύνθεση των καροτινοειδών με δράση στο ένζυμο 4-ΗΡΡD.

  • Τρόπος Εφαρμογής: Προφυτρωτική ή νωρίς μεταφυτρωτική εφαρμογή, με ομοιόρφο ψεκασμό φυλλώματος.

    • ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΣ: Για την αντιμετώπιση των πλατύφυλλων ζιζανίων Λουβουδιά, Βλήτο τραχύ, Αγριομελιτζάνα, Αγριοτοματια, Αγριοβαμβακιά*, Βλήτο πλασγιαστό*, με Δόση: 45 κ. εκ. σκ./στρέμμα για Προφυτρωτική εφαρμογή: Εφαρμογή αμέσως μετά τη σπορά έως και το
      φύτρωμα του αραβοσίτου (από 15 Απριλίου έως 31 Μαΐου).
      'Η με Δόση: 30 κ. εκ. σκ./στρέμμα για Μεταφυτρωτική εφαρμογή: Από το στάδιο των 2φύλλων έως τα 6 φύλλα (από 1 Απριλίου έως 30 Ιουνίου).
      Όγκος ψεκαστικού υγρού: 30-40 λίτρα/στρέμμα.
      Μέγιστος αριθμός εφαρμογών ανά καλλιεργητική περίοδο: Μία (1) εφαρμογή. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
      * Τα ζιζάνια Αγριοβαμβακιά και Βλήτο πλαγιαστό καταπολεμούνται μόνο με τη μεταφυτρωτική εφαρμογή.


15 αντικείμενα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Δημοφιλή προϊόντα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

«Με την επιλογή “Αποδοχή”, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση μη απαραίτητων cookies (στατιστικών και marketing).
Μπορείτε να ανακαλέσετε ή να τροποποιήσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω των ρυθμίσεων cookies.»